Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Persalinan Sanding :.

uh.. lama x update story2...
progress2...
nampaknya tiada apa-apa progress terkini setakat ini..
tadi time rehat rakan sepejabat tanya tentang baju persalinan saya..
terus terang saya katakan...
saya belum pun mencari persalinan yang sesuai mengikut selera saya..
sebelum saya memulakan pencarian persalinan saya...
saya ada mencari beberapa design yang hit dengan seleraku..

Pereka yang sangat-sangat saya kagum dan jangan mimpi nk pakai bj hasil mereka..
hehehe... 
dapat iras-iras pon dah ok..

Range price arma nih, untuk rental dalam 2k for both bride and groom..
kalau buat baru 2k je untuk upah.. xtermasuk kain..

saya sangat suka warna ini..
huhu... 
warna n design sangat cantik...

nice.. but grey dah berapa nk 'in' sangat dah dengan saya

saya sangat-sangat kagumi hasil sentuhan hatta... dari dulu kot saya memang suke gile kt hatta..
nice touch.. elegent.. n setiap helai baju yang dibuat boleh tau n nampak setuhan hatta.

see.. tgk baju shira. just baju plain and simpe beads work.. menyerlahkan lagi seri shira.. :)
i like.. 
also baju elyana tiffany blue and siti sarah...

oh.. ini designer fav dato ct n zz... hehe.. cantik.. elegent.. each design mmg nmpk sofistakated.

agak-agak FH luluskan x pakai bj ni? hehe.. shoulder dia nampak vintage.. :)

RR design.. the color is soo hot... :) nak jugak.. simple dan cantik..

nampak x mana pilihan saya.. 
tentunya lebih ke dress yang simple..
tetapi kalau boleh warna yang menarik...
warna penting utk photography session.
pic akan nampak lebih cantik..
this is my opinion je..

saya masih berkenan dengan kebaya-kebaya labuh.. :)
yang hebat dengan perincian..
yang mana pilihan saya..
masih menjadi tanda tanya..

FH?
dia mengikut saja..
jika saya mula risau..
dia akan tenangkan...
katanya dengan ketinggian saya..
insyallah xsusah mencari baju yang sesuai..
amin.. :)
harap macam tu lah..

notakaki: 5 month to go.. gambate!!~

-Miss N-


.: busy :.

alamak...
lupa pula saya mempunyai blog yang perlu saya feed..
hehehe....
sorry for lama xupdate...
lately sgt busy..
busy dengan keje.. huh..
nak cakap ape lagi ye..?

oke.. xde pape lg nak cakap..
nnti story-story later k..
till then!

notakaki: sehingga bertemu di lain entry.. project D.I.Y sudah bermula.. hehe..

-Miss N-

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click