Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: preparation update :.

salam...
nmpknye this year mud raye xbyk mn.. hehe
lebih byk kepada preparation utk E day kami..
ari semakin dekat menghampiri...
progress kami pn semakin meningkt..
kami mula bz...

kami hanya ada mnggu ini sj..
nx week will be my e day..
yippie2~~~ hapy2~~
hehehe.... insyallah..
sy harapkan semuanya akan berjln dgn lancar..

esok kami akn ke hospital...
utk 2nd check up Mr. F...
sy harap dia sudah totally recover..
insyallah... tnggal batuk...

kemudian kami akn ke aunty susan florist..
eh.. btul ke name dea..
agaknye la.. ehhehe
utk wt tempahan fresh flower..
n jika smpt kami mahu membeli apa2 brg yg kurang utk e day kami..

oh.. sy xsbr utk ari esok..
dating dgn Mr. F lg...
esok.. menu... nk mkn ayam penyet~~
tbe2 je dlm mud preparation..
termsk mkanan.. hehehe

notakaki: persiapan almost ok.. tnggal yg btul2 kna wt lst minute like gift sbb bg mknan.. ble yer mahu men tampal2 sticker kami.. over ke ltk pic? xkot.. hehe.. ala.. mjlis sndri kn.. :p

-Miss N-

-=Saya Kembali!!=-

Rasanya masih tidak terlambat untuk saya mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri"
Huhuh... saya rasa gambaran awal apa yang terjadi kepada saya dalam seminggu lalu melalui post Miss N di bawah..

Memang tak dapat nak diduga, akhirnye saya beraya pada hari pertama di wad Hospital Pakar Puteri wad 415A (peghhhhh,,,, ingat lagi tue) 
Saya masuk wad selepas saya di cek (ultra sound dan X-ray), doktor bagitau paru-paru saya dijangkiti kuman, jadi maksudnye bukan gastrik la  seperti yang di suspect selama ini.
Hari pertama masuk wad pada hari Rabu (8 September 2010), masa tue memang dah tak tahan sangat dah, dah berapa hari demam tak baik-baik, perut sakit, muntah-muntah, belakang sakit.....
Masa tue memang menyerah diri dah, tak nak pikir pape dah masa tue....
Raya pun dah tak jadi best kalau sakit-sakit je.. 
Malam Rabu tue Family saya datang bawa segala baju dan stok makanan untuk saya, dan dalam masa yang sama. Family kekasih hati Miss N pun datang ( Mak Cik Rad pun ada sekali.) Dua-dua keluarga ada sekali masa tue..   =)

Berada di wad sejak Rabu sampai Jumaat(Hari Raya pertama)..
Huhuhu... kat wad tak terasa macm raya pun.. dah keluar wad baru dapat rasa suasana raya tuSepanjang saya di wad, kekasih hati Miss N, datang melawat saya di wad. Dia ada bawa kek untuk saya,,, 


"Get Well Soon"
(ada nampak tak?)

Itulah kek comel yang kekasih hati bagi kat saya masa kat Hosp aritu... (sebenarnye untuk family, tapi tulisan itu untuk saya. hehehe

Selain itu, pada puasa hari terakhir, Miss N dan Zie Watt berbuke di hosp.. hehe.. dah buat hosp tue mcm rumah sendiri dah, makn KFC kat wad.. hehehe,, nasib baik Hosp private. boleh buat sesuka ati je. heheheh..

Akhirnye dapat keluar juga pada pukul 12 thgahi pada raya pertama... huhuh..... Family datang pakai baju wane ijau, nasib baik tak jadi drama hari raya kat wad. hehehe

bersambung... (nak g makan)

(notatangan : Saya rindukan Miss N sesanagat... dah lama tak jumpa dia. rindu sangat. Harap dapat jumpa dia dalam beberapa hari terdekat ini.)

.: missing him p.3 :.

salam....
just a simple update...
my darl F kna thn...
so, kna stay kt wad since yesterday...
smlm sy smpt menjenguk sekejap...
so today plan utk berbuke d hosp...
bersama Mr. F..
esok hari raye... bagi umat islam yg menyambut hari raya..
selamat hari raye saya ucapkan... :)
nmpknye tahn ini darl F beraye d hosp..
tp..
keadaan dia semakin sembuh..
dah bole berckp.. senyum...
today...
xsbr nk g jmpe...
sy harap sgt Mr. F cpt sembuh..

pg2 td sy menghantar mak sy pulang ke kg utk tlg atok msk memsk..
sy?
msh byk tnggungjwp d uma..
sy mahu buat kek.. mahu berjmpe Mr. F
mahu meluangkn ms seketika bersama nye memandangkan esok mngkin sy xberjmpe dgn nye..

utk raye kali ini...
sy xsmpt nk membuat kek yg best2..
jst a simple choc kek utk Mr. F..
act utk family Mr. F...
ok la...
a simple update pn pnjang nih.. heheh
till then...

notakaki: 'get well soon darl F'

-Miss N-

.: missing him p.2:.

salam...
act sy tiada mood nk update blog..
kesihatan Mr. F still blum pulih lg...
sy sgt risau kn dia...

semalam sy meneman kn Mr. F ke pakar puteri after dpt surat dr klinik y Mr. F pergi sebelum nih..
alhamdulillah... ujian darah menunjuk kn Mr. F ok...
n my b suspect gastrik jek..
but...
dmm dea still x kebah2... huhu...
lg beberapa hari kte akan beraye,,,
seharusnye kte bergembira menyambut syawal..
n seharusnya kami semakin rancak membuat persiapan E-day kami...
tapi..
dgn kesihatan Mr F yg begini buat sy lemah..
hari semakin dekat... hari bahagia kami akn dtg...
tetapi.. yg lebih merungsingkn sy..
Mr. F

sudah lebih kurang semnggu Mr. F MC..
jika khamis nih xelok jugak
sy nk bwk Mr. F pergi menyerah diri d wad..
kna pakse jugak..
sy rela menjage Mr. F jika dea kna thn..
bg sy doc lg senang pantau dea if kt hosp..
huhu...

sy menunggu dia untuk sehat kembali..
kembali ceria bersama sy...
bergelak ketawa..
kembali bersemangat utk hari kami..
sy harap dia cepat sembuh..

notakaki: hidup xbermakne tnpa keceriaan org-org y tersyg d cc.. bg sy, jika org kesyg sy saket.. sy juga turut merasakn kesakitan nye.. :,( tlg doakan Mr. F sy pulih dengan segera... sy amt perlukan Mr. F sy y dlu.. huhuhu

-Miss N-

.: missing him :.

to my dear F,
get well soon...
i really miss you...
n
pls take care of yourself.
i just want you to know that ilysm :)

notakaki: rs seperti mahu berjumpe Mr F.. rs mahu je pergi ke rumah dea melihat keadaan Mr. F kini.


-Miss N-

.: Oh masa :.


ketika drive blk dr kerja fikiran sy jauh melayang...
sy memikirkan siapa sy pd thn ini, thn depan n thn akn dtg...
untuk skrng.. ckp la pk 3 thn dlu...
sbb 3 thn akn dtg sy akn melalui detik2 perubahn terbesar dlm hidup sy..
thn ini merupakan tahun terakhir sy beraya dgn status 'single'...
kini, pd jam ini sy masih tiada komitmen, tiada suami, tiada tunang,,,
tapi sy ade lelaki kesygan sy MR F.. itu wajib.. hehehe :)
ape yg sy rasa? i feel good... uik? harus ke good?
 hehe... slame berpuluh thn sy hidup...
akhirnya..
sy akn mengikat hidup sy selamanya bersama lelaki kesayangan sy..
perasaan yg sgt indah.. :)

<<1 month left to be a fiance to Mr. F>>


notakaki: Dear FF, iwlyf.. :)

-Miss N-

.: checklist 4 e-day :.

salam...
hye geng... wut's up? cet.. name jek br merdeka..
semangat kemerdekaan tuh masih tinggi.. tp da stat 'wut's up'2...
nih la ank2 muda skrng.. mude ke? heheheh
mude2... skrng nih young n available... nx month xavailable lg la.. :)
yehuu~ nnti da berdua.. tbe2 bertiga.. haha.. adesh.. bln2 pose nih...
ehem2.. seyes blk.. tp betul kn.. bak org kta... 'berdua lebih baik'..
ok2.. bkn org kta.. acha septriasa y ckp.. hehehe...
xsbr rsnye yg transform dr sorg ke bedua... mcm mn yer..

so, n3 kali nih nk cte serba sedikit ttg progress persiapan E-day kami yg bakal menjelang..
ehem2.. pntang ckp e-day.. tbe2 nk switch mood loving2.. kekeke... harap maklum nye..
begini la perasaan nye org y xcited... sila paham skrang... ^~^

so, sy list down kn beberapa item stakat nih... kalo tertinggal.. esok2 revise blk.. hehe
nobody's perfect kn.. :)


-Tema warna             done..       
-engagement outfit
  • tudung          done by D'Pesona
  • baju              done by D'Pesona
  • aksesori        done by D'pesona
-make up                    done by D'Pesona
-katering               done by MyMon
-hantaran's 11 dulang
  • alas dulang                       done
  • deco                                done
  • flower arrangement          done
  • aksesori         
  1. wallet+belt                      done
  2. baju nikah+butang bj        done
  3. perfume                                  done
  4. sireh junjung
  5. buah-buahan
  6. choc
  7. secret cake
  8. cuppies
  9. dictionary
  10. blueberry cheese tart
  11. kek lapis cempedak
-gift                                         done
-pelamin                                 done
-pre-engagemnt photoshoot
  • tq tag                          done, tp still tgh pilih pic    done
-my sweet station                 idea 4 sweet station dah ade,, menu pn da decide..
-phorographer E-day           confirm with my bro...       done


so far, rs mcm nih je kot... ape lg yer.. xpe.. nx time kalo ade pape lg.. sy akn sentiasa update ok.. :)
till then...

notakaki: sy harap semua nya berjln sgn lancar.. semakin hari sy semakin syg pd FF sy.. doakan perjalanan sy dgn FF sy dipermudahkan.. amin..

-Miss N-

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click