Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Guestbook reminder :.

hai..
malam-malam begini tetap mahu update..
bangga berjaya potong habis gb reminder..
purpose?
untuk inform rakan-rakan yang kami ade guestbook semasa w-day..
so, sila la drop your wishes :)

gb reminder akan kami selitkan dalam wedding card..
hehehe....
sebagai kenang-kenangan hari mendatang..

err.. baru siap potong..
belum siap deco..
tu pun dah keco..
hehehe...
FH potong beribu2 tq tag relax je.. :p

insyallah esok..
saya continue..

untuk guestbook juga sudah settle..
selepas majlis saya akan reveal..
hehehe... :)

actually banyak juga item kami DIY..
tp FH ckp biarlah rahsia dlu..
hehehe... 
so, teaser dahulu ye...


notakaki: masih banyak perlu di ambil kira, minggu depan family gathering plus meeting for my wedding day nanti. draf flow majlis n mc script sudah settle. review stage dgn ayahanda. Ya Tuhan, berkati hari-hari mendatang kami.

-Miss N-

.: hapy anniversary :) :.

eh.. perasan x blog b2b ni tiba-tiba jadi blog makan-makan..
blog borak-borak..
mana preparation weds?
padahal tinggal sebulan dua minggu je?
hehe...

ada..
ada...
sikit-sikit.. :p

xnak cakap banyak...
pada Isnin , 3 October 2011..
setahun lah sudah kami mengikat tali pertunangan..
alhamdulillah.. 
setahun sudah...
sekarang kami hanya menghitung hari untuk di ijabkabulkan...
semoga hubungan kami berkekalan ke akhir hayat dan diberkati..
amin...

awal pagi lagi saya telah menerima sesuatu..
suprise anniversary 1st year engagement card...
i like it..
bait-bait kata di dalamnya sangat menyentuh hati...
terharu.. :))
thanks FH..
for make my day..

saya?
saya tidak prepare apa-apa..
sedih bukan?
:)

dear FH,
thanks for being a wonderful fiance..
still ingat ayat-ayat FH,
"ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA."
inilah yang dinamakan perjalanan hidup..
alhamdulillah setahun berlalu, it was a great time for us..
susah and senang.. gembira and sedih..
we share together..
1 month left utk menjadi suami isteri yang sah..
mudah-mudahan urusan kita dipermudahkan FH..
:)

sorry xreadykan pape...
but i have this! FH request belum saya tunaikan lagi..
jadi..
sebagai permulaan..
ni je utk FH
hehe..


hehe...
so yummy...
maaf FH setakat ini hanya picture penghias mata..
penghias tekak dan deria rasa?
realnye still dlm list...
insyallah...

notakaki: perbandingan antara kwn yang kawan lama tetapi jarang bersua dengan kwn yang baru dikenali beberapa tahun tetapi jumpe setiap hari, mn yang anda rs lebih mengenali diri anda? :)) semakin hari semakin matang.. juga diri kita akan semakin berubah.. kita xakan menjadi orang yang sama semalam, kini dan selamanya. :) even sudah lama kenal, xboleh nak claim kita sangat mengenali seseorang daripada orang sekelilingnya..


-Miss N-

.: Crepe with love :.

mengantuk..
tapi tetap nak post entri..
hehe...
ade muslihat?
eh..
xlah... :p

pagi tadi kami pergi service kete...
tukar timing belt + service... 
makan 3 jam juga kami disana...

seminggu yang lepas..
saya dok tergila-gilakan crepe cake yang konon nya hebat sangat..
menceritakan kepada FH dengan bersungguh-sungguh...
tetapi crepe cake tetap tidak jatuh dari langit secara tiba-tiba utk saya nikmati..
sangat sedih..

tiba-tiba FH mencadangkan idea bernas...
dengan memberi arahan...
yang dia mahu makan breakfast crepe cake pada sabtu pagi ketika tunggu kereta diservis..
apakah ini kenyataan atau dugaan?
FH mahu juga..
demanding dengan harapan crepe cake berlari mendapatkan nya dengan menyerah diri..
oh tidak..
dengan kata lain saya perlu buat...
dengan kuasa ajaib yang secara mendadak..
saya menjadi super semangat nak buat sehingga bersengkang mata hingga 3pagi..

semangat demi si jantung hati ngidam nak makan..
eceh.. :p
akhirnyaa....

tadaaa~~

Strawbery Lovely Dovy Crepe Cake


maaf kualiti kurang tajam kerana saya tiada enfon canggih Galaxy S2.. hehe

fillingnye?

mana nk carik fresh strawberry nk buat deco pkol 3 pagi :p
jadi saya pki strawbery filling biasa yang dah memang sedia ada dlm esbox ku..

er.. bukan strawberry sorg dapat nama..
also lapis dgn blueberry ye.. 
jem tuh xmain...
xpakai pun.. hehe 

lalalala~


tgk FH makan td pun dah rs hilang penat..
:)

korang nak sepotong?
nah saya belanje..
jangan rebut2...
beratur2..
hehehe
:p





kalau saya pakai Galaxy S2..
mesti picture jadi hebat...
malas jee...
:p

so, tiba-tiba terintai yang dibawah ni..

hai sexy
:p



notakaki: oreo cheese cake masih belum tertunaikan kat FH.. hehe.. sbr ye dear :) mintak halalkan resepi yang dicedok kat rumah j.kak ana.. :)

-Miss N-

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click