Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Kasut oh kasut :.

yeay kasut utk my reception dah beli...
err... perlu ke hepi sgt...
oh haruslah kn.. maklumlah...
susah nk jumpa yang berkenan..
hehehe...

act semalam kua dgn my mom n adik..
nk carik brg dorang..
kejap lagi... saya pulak yang dok jeling-jeling sekali cuci mata..
hehehe...
trus text FH... 'err,, mcm dah jumpa kasut w-day yang cantik! berkenan!'
dia pun reply laju2 tnya details dia... 
hehe... 

so, FH pun dengan laju-laju ajak saya pergi beli hari ni..
tkt habis katanya..
hehehe...
semangat bukan?

xpe.. janji hal kasut dah settle...
last-last beli yang simple je..
janji xtinggi sangat oke..
kaler almond jek..
jauh benar dengan kaler-kaler yang kononnya saya nak beli..
heheh... :)

owh my comforter set pun dah beli...
simple.. nice n harga pun within budget..
idea deco blk kami nnti pun dah ade.. 
tunggu....~ harus kena mengecat ni nnti..


rm300,000.00 untuk kasut? betuahnya kaki memey..
buat pijak2 je.. hehe 

notakaki: next.. hunting utk kasut FH, n other's hantaran.. ~

-Miss N- 


.: hapy day :.

hari ini saya bekerja...
sedang drive balik rumah sorg2...
ensetku berbunyik2...
baru nk angkat, talian telah di matikan..
nampaknya no xdikenali..
xlama lepas tuh msg masuk..

oh.. my vendor rupanya...
so, call her back..
dia ckp kami dpt lucky draw..
omg..~ excited ok..
i pun tnya.. dpt apa..
dia ckp dpt voucher meal at pan pacific...
hoyeh2~ 
suka~

1 more thing, guess what...
dia gtau i yang dia suh dtg butik...
dia nk fitting... then.. i mcm (-_-)"
uik? fitting? apakah... hehe
after that dia inform yang dia nk buat baju baru untuk kteorg..
trus mcm speechless... 
trus senyum lebar...
n tekan keypad laju2 call FH...
hehe... beliau pun sgt excited..
alhamdulillah... rezeki.. :)

xsbr nk tnggu nx week~
till then!

nice hb! 

notakaki: next week ade wedding expo kat danga city mall... jom.. jom.. :) jumpa vendor for my side pulak.. hehe

-Miss N-

.: Ideas - preps :.

lama menyepi...
kali nih alasan nya...
memenuhi jemputan kawan-kawan..
busy dengan wedding cousin juga..
:)

busy-busy pun..
sempat blogwalking..
carik idea yang match dengan theme saya..
apa theme saya?
ntah.. bercelaru dah.. 
hehehe.... harap-harap nanti undercontrol..

 
pastel! nampak x HB?? nice kn... tp FH xsuggest.. huhu
haruslah kan.. kacang jek nih nk wt.. muahaha :D

since feeling-feeling dengan my theme.. 
wajib la menjeling deco ni..
soon... hehe

sungguh manis kamu :) ..


bole bagi doorgift gini? menjerit parents.. hehe..

jom usha-usha blog ni~ i like:

notakaki: pakcik makcik semua dah tanya-tanya weds preparation.. sudahkan saya sedia? :p

-Miss N-

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click