Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: nikah outfit :.

salam..
wah.. arinih sy ckp rajin nk update blog..
so, n3 kali nih sy nk cte2 psl nikah outfit sy nnti...
act nx month sy akn ke Bandung n Jakarta..
alang2 ke sn.. sy mahu cari kain nikah sy...
tp....
masalahnye....
sy masih mencari2 jenis kain yg sesuai utk sy..
buat masa ini, sy dah pun aim jenis chiffon beadeddouble/crepe chiffon or satin/dubai silk.

plan sy... jika sy memilih

1. chiffon beaded
-sy telah survey.. ber'blog walking'... ramai juge geng2 blogger pki material nih..
-kain sudah siap d'beading... tnggal tempah jek..
-depends pd tailor la.. agak2 mcm mn yer tailor sy nnti.. pro ke dea nk handle material kain jenis ini.
-rata2 rate syg tengok kain jenis nih RM150/per meter.
-sy memerlukan kn 5 meter sy kire + chiffon plain biasa utk lining
-kwn sy syorkn agr xmenggunkan satin sebagai lining, sbb nnti baju nnti nmpk xsmooth sgt..cpt renyuk

2. double/crepe chiffon
-hanye plain...
-sy sudah survey kemane sy mahu antar bj sy utk d tmbh beading... hasil keje nye cntik..
-ongkos nye sy xtau...
-jarang xjarang sy xtau.. sm je kot dgn chiffon beaded
-kna buat 2x kerja, anta tempah bj 2nd kna anta utk beading plak.
-kos /per meter.. da lpe..

3. satin/dubai silk
-sy tiada idea sgt psl material kain ni.
-yg sy tahu ia nya lembut n sesuai utk mjlis akad nikah
-dr segi beading.. no idea lg...
-memerlukn sy study lg material ini.

-kos /per meter.. juga xtau

so, design sy? sy hanye mahu bj nikah y sgt simple.. cutting bj kurung modern.. cume myb ade sumpart y melihatkn sy lah cik pengantin nye.. kelainan sket la.. :) ehem2.. less is more kn..
idea masih bercelaru d minda sy..
xtau la last skali come out dgn design pe... heheh
yela.. kdg2 ape y kte nk xdpt kn..
berserah la.. 
jom usha2 dgn design y sy da heart :)
nk cmpo2 idea2 kt bwh nih... hehe

source : Zery Zamry

sy sgt heart beading kt pinggang dea... sgt3 cntik.. melt da.. huhuhu (-_-)!
nk jugak... jika design kt atas... sy perlukn plain chiffon~

source : xingt dah..

sy rs beading kt lengan ila cm unik.. mcm bst je.. hehehe... tp xsure sesuai ke x dgn bj sy nnti...
ini pn sy kire menggunakan material dr plain chiffon..


last but not least... nih pic my bff ms wedding dea julai ritu... meterial dea chiffon beaded
taraaa~~~ nih la my makciks bff sy..



makciks.. ko mmg goges ms nih.. hehe... tp mmg cntiks... tp i xmampu u.. hehe.. my bff nih tailor dea frm Arma Couture..
so, sy? tepuk dada,,, tnye la budget.. hehehe


notakaki: berbekalkn budget ciput...sy perlu sesuaikn design dgn jenis material.. meh study~ sbb nk dpt bj y super dupe cntikss... n puas ati.. :) tnggu la material y sy dpt dr seberang.. hehe

.: review on bridal gallery :.

salam...
so, today is 30/10/2010..
kejap je kn da nk msk nov.. n dec..
tbe2 da msk next year... wahh...
kena bekerja keras nih..
memandangkn next year.. thn kami :)


arini sehari suntuk kami menghabiskn ms same..
kn FH... memula, kami pergi service kete...
memandangkan kete da smpi ms nk kna service kn..
da overdue pn.. signal pn da mengong...
menunggu just 1 hour.. PR Proton kt Permas tuh mmg sgt bst..
terbaaaaiiiikkk~ sbb tuh stay kt ctu je...
lg pn tmpt menunggu sgt slesa.. ade bilik khas...
+ tv + beskot2 + layan diri wt air pns.. + mag..
bst2.. bp lm kt ctu pn mmg no hal la..


after that, g uma makcik FH kt uda... amik susu kmbing..
FFIL nih mmg xputus susu kmbing.. bgs..
byk khasiat.. :)
em.. da alang2 kt uda.. ape lg trus la bsh kete..
arinih kete dpt treament gtu.. hehe
cntik2.. lawa2... bst3...
ble tuannye nk mcm tu gak? shopping2... spa2... hehehe
opsss... nk gak... hehehe


da kebuluq tnggu kete.. kete siap jek.. trus g 'Malay Village'
dkt kolam air tuh.. dkt skola EC..
mkn kt ctu.. tgk tmpt dia cntik..
so, try la mkn kt sn...
ok la.. bole la... mahal tuh bole la...
mahal dr kdai bese2 :p
tp skali skala kn.. ok je.. 
layans picca kteorg k...











ok.. mengikut checklist plan nk dilakukan pd arinih da hmpir settle...
so, nx plan ikut tentative... nk g bridal~
hoyeeh2... tp~~~~~~~~~~~
tbe2... br je survey 1 bridal...
hati trus melt... trus heart ha...
bst2.. ske dgn hasl kerja bridal nih b4 nih...
n yg lpk borak dgn kteorg pn owner dea..
so, lg senang nk deal dgn bos2 nih..
dea lg tau ape y dea ade.. ape yg dorg bole provide..
n ++ bg idea.. waaaaaahhhh... i like...
so, FH trus ske gak...eh silap.. bkn ske gak.. mmg ske..
act mmg bridal tuh FH da ckp awl2...
FH ske sgn pelamin bridal nih ms wedding fair ritu..
makin la FH ske sbb sy pn da mula heart dgn bridal ni...
n FH berjaye wt sy follow decision awl dea..
jd.. soalan nye.. bridal manakah yg menjadi pilihan??
tadaaaaaaaaaa~~~
ops... xbole publish dlu.. hehehe

so far ape yg kami bncngkn td melibatkn item2 kt bwh nih:
-pelamin
-sanding outfit
-canopy
-canopy deco
-PA system
-zapin
-kompang
-mc or dj
-main table arrangement n deco
-vidographer

nih jek kot... so, total2 above item nih dkt 10k...
wah.... but, nih x detail n blum final decision..
masih byk lg y nk kna go tru 1 by 1..
tgk perlu ke tidak.. n of kos quality...
nk spent duet y mnyak.. msti la menggunakan service dgn semaksimum y mngkin..
x gtu my dear FH?
heheheh....
till then... cont later k...
daaa~

notakaki: kek pisang sy menjadi.. bole bwk utk minum ptg esok bersama FH kt office :)

-Miss N-

-=Selepas Ini=-

Assalamualaikum..

Tengok tajuk la,,
'Selepas ini' ..Tidak lama lagi genap sebulan kami bertunang,
Apa perasaan? best2.. hehehe
Dan sekarang kami dah start sikit untuk survey-survey untuk majlis kami nanti..
Ops,, berkenaan dengan majlis kami pada tahun hadapan, mungkin tarikh nye pada XX.XX.2011...
Hehehe... tahun dah jumpa, tapi tarikh dan bulan tak jumpa lagi..
Sebenarnye tarikh tue sudah ada pun,, cuma tunggu masa je la... kalau tak pun, tunggu je kad dapat nanti..

Pada 23 hb Nov yang lepas, di Danga City Mall ada wedding fair, apa lagi,, kami pun pergi la, pantang dengar.
Yela, kami pun memang sedang dalam usaha nak survey, ada peluang mcm ni, senang la keje kami,
Di dalam fair tu kami berkenan beberapa bridal yang mungkin akan menjadi destinasi follow up kami selepas ini.
Diantaranya Esa Bridal, Classic Bridal dan Astana bridal....

Esa - 1. Kebanyakan kakitangan Esa ini dari kaum Cina. Tidak pernah tengok lagi hasil kerja mcm ne, tetapi
             seperti yang harap maklum, kerja tangan dari kaum Cima ini teliti dan puas ati. Tetapi tak tengok
             lagi hasil kerja Esa ini mcm ne, lagipun bridal ini masih baru lagi.
         2. Gamba-gambar2 yang ditunjukan kepada kami semasa penerangan memang cantik-cantik
              Memang first class, memang terpegun bila tengok, tak percaya pergi la tengok.. =)
         3. Tetapi sepanjang penerangan tue, dia tak de pun tunjuk gambar-gambar majlis yang dia pernah buat
             jadi, tak dapat nak judge hasil kerja Esa ini mcm mana. Mereka hanya lebih banyak tunjuk hasil
             kerja gambar-gambar story book yang memang akan bagi orang terpegun, 
terus sain kontrakdengan mereka.
         4. Harga pakej ok kot.. tapi harga customize, mahal.. 
         5. Selain itu, baju untuk bersanding, mereka boleh buat kan mengikut kehendak pelanggan tetapi
             dengan harga sewa yang sama.(First yang pakai)

Classic - 1. Pelamin yang di pamerkan , cantik... ala-ala taman. heheh. Lain dari yang seperti sebelum-
                  sebelum ini pernah tengok.
              2. Owner dia pun friendly, senang nak berbincang.
              3. Selain ada butik bridal, dia ada spa dan restoran makan sendiri.. Jadi semua pakej dia
                  tidak mahal sebab semua dia punye, jadi tak de duit atas angin unuk tempah makan dan spa.

Esok kami akan mule membuat survey untuk bridal pada majlis kami nanti.
Kami membuat awal sebab khuatir harga pada tahun depan akan naik dengan banyak.
Antara bridal yang akan menjadi pusat survey kami adalah Classic, DePesona, Astana ,last sekali Esa.
OK.... pape.. nanti Miss N akan sambung pulak ye.

(notatangan : saya sayang sangat pada petunang saya Miss N.)

-Mr. F-

.: bridal :.

hye.. salam ols.. :)
so, hw's your day? ehem2.. da basi da nk cte2 psl tunang.. hehehe
ape? mcm mn relation pas tunang?
em.. wonderful.. hehe.. i like :)
so far alhamdulillah.. relation kteorg ok je.. bst je.. :)
org kta, byk dugaan bertunang..
tempoh bertunang nih la kte lebih mengenali pasangan kte...
sbb tuh agama menggalakkan kte bertunang..
xterlalu lm.. xterlalu kejap..
utk sesi berkenalan.. mengenali antara satu sama lain..
so, doakan ye kami kuat.. hehe...
lagi pun tempoh setahun xlame rsnye..
pejam celik je.. da smpi pn big day kami..
yebeda bedu~ nk jd wife org da.. hehe

ok.. ttp cte.. last weeknd.. ari sabtu, kami sempat menjenguk ke wediding fair kt Danga City Mall.
survey punya survey... ada 3 bridal kami short list kn.. plus tmbh dgn 1 of my bridal y amk ms tunang.. total skrng ade 4 la bridal y da msk dlm plan kami nk survey ms deepavali nnti.

1. Esa Wedding Gallery
2. Classique Bridal
3. Astana
4. D Pesona

satu bridal akn d review selepas sy pegi ke bridal tu sndri k.. br puas ati nk tnye sendri.. hehe maklumlah sy nih cerewet.. xsuke serah bulat2 pd bridal.. ade je nk amik tmpt lain2..  kte tgk je k nnti..

Outfit : Classy n Elegent ( prefer white kebaye... adore sgt bj dr RKM )
Color Tema : {Coral, Champagne & Shades of Green}





                                                               pics: image from google
jus an idea... draft lg.. :) skrng x tau np i heart sgt dgn wane ijau.. coral + champagne soft..
wane2 bunge.. bridesmaid pki bj kaler ijau sure naik sgt..

notakaki: idea bg pelamin sy sudah jumpe.. tinggal perlu d usulkan sj dgn Mr.F.. harap dia pn suke :)

-=Miss. N, miss u so much=-

Assalamualaikum.

Dah lebih seminggu rasanye tak update..
Yela, minggu lepas 10.10.10 ada program  persatuan untuk memecahkan rekod baru MyBOR (Malaysia Book Of Record) bagi kategori Persembahan Silat Terbesar, bertempat di Dataran Merdeka. Sejarah nie.... huhu...
Apa-apa pun saya ingin mengucapkan Tahniah kepada semua ahli diatas kejayaan rekod baru ini.
Semasa perjalanan balik ke Johor, rombongan dari Johor (23 bas), tersangkut di dalam lebuhraya PLUS.
Semua maklumkan dengan kejadian  maut 12 orang pasal bas terbang keseberang jalan tu, ha, pasal excident tu la, kami mule tersangkut dari KL.
Kami mula masuk lebuhraya pada pukul 7.00 malam dan sampai di Ayer Keroh pukul 2.00 pagi. Sampai rumah pukul 6.45 pagi.
Memang ngam-ngam nak gi keje.... nasib baik naik bas, kalau naik kete, pegh,,, memang penat gile...

Baru-baru ni, Miss N tak sihat, dia sakit perut, selsema dan mule sakit tekak.
Tapi sakit perut Miss N makin terut bile stat muntah-muntah.. Dan Miss N cakap sakit kat ulu hati.
Uwaa.. risau gak, Untuk keselamatan, amik keputusan untuk pergi buat X-ray, nak cek paru-paru Miss N ok ke tak..Yela, takut kes seperti aku dulu jadi kat Miss N..
Alhamdulillah, paru-paru Miss N ok... Cume terjumpe sesuatu kat filem X-ray Miss N tue,hehehe... terjumpa apa ek,,tak tau, tak tau, tak tau..
Dan selepas itu, confirm la, gastrik Miss N datang balik.
Stat dari ari tu, aku cube nak pastikan Miss N akan selalu jaga waktu makan dia..
Dan yang paling penting makan ubat, Miss N nie takut ngan ubat, ada je alasan dia tak nak makan ubat, tak amik dadah lebih-lebih la, selsema dah baik la, tak sakit perut lagi la... tak de, kene gak mkn ubat tue... baru baik 5 minit je, dah tak nak mam ubat... =)
Semoga tunang saya ini cepat-cepat sembuh. Risau sangat-sangat.. Tak nak pape jadi kat tunang kesayangan saya ni.. Tak sanggup nak tengok Miss N sakit-sakit macm ni.....

Tadi Miss N kata dia dah ok, tak pe, malam nie mkn ubat lagi, dan tengok esok macam mana. Kalau ok, kene jaga waktu makan je pas ni..
Tadi petang ada shoping sikit barang-barang untuk buat stok makanan tunang saya ini. Untuk bawa bekal masa keje sekali nanti.
Harap semuanye ok.. Saya dah penah rasa sakit tue macm ne, dan muntah2 tu mcm ne.. memang perit... seksa....

Saya rindu la pada Miss N.. sangat-sangat rindu.... =(
Selalu teringat masa-masa best masa dating dgn Miss N.....

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi

Tiada yang lain selain dirimu

Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu


(notatangan : Saya rindu+sayang sangat kat tunang sy,, terima kasih Miss N untuk perasaan ini. )


-Mr. F-

.: love like this :) :.

Dear My Darling Fiance,

A part of you has grown in me.
And so you see,
it's you and me together forever and never apart,
maybe in distance,
but never in heart.

Yours beloved Miss N

notakaki: knape sy syg kamu? sy cinta kamu? sy pn xde jwpan.. but.. y sy tau in love dgn kamu itu indah.. kamu adalah anugerah terindah y pernah sy ada... :)


-Miss N-

.: review on hand bouquet :.

hye..
salam ols.. :)
so, n3 kali nih nk cte psl hand bouquet...
omg.. sy yg xtahu menahu.. n xde bakat dlm gubahan bunge..
men hentam wt hand bouquet..
sy punye sndri,, so sy decide sy yg akn buat sndri..
act.. bkn la serik.. cume kdng2 bile kte harap kt org..
nnti jd lain kn.. xpuas ati pula.. so, sndri wt..
sndri y pgg.. cntik xcntik.. sndri tnggung.. hehe

oh.. i love my hand bouquet.. even simple..
tp sgt nice.. hehe.. sp lg nk puji kalo x diri sndri..
lalalalalala~ n la~

bahan-bahan
20kuntum bunga ros pink+putih(auty kdai tuh pnggil rabbit.. pls jgn tnye nape name dea cmtu.. hehe)
secukup bby breath
getah tempe
segulung riben mengikut warna kesukaan
gunting
peniti

cara-cara
1. susun bunga mengikut citarasa anda.. sy sarankn susunan bunga anda membentuk mcm bukit.. so bole nmpk center of hand bouquet.
2. ikat jambangan bunga anda dengan getah utk memperkemaskn susunan bunga.. seelok2nye di atas n bwh..
3. lilitkn riben sekeliling batang bunga td.. dr bwh ke atas or td atas ke bwh.. lilit dgn kemas. lilit la secukup rs yer.. hehe
4. selitkn peniti pd hujung penamat riben dgn kemas.
tips:
sematkan peniti sebaris memanjang kebwh agar lebih kemas.
5. utk cover peniti.. ikatkn riben kecil seperti ikatan riben biasa.
6. tadaaaa.......hand bouquet telah siap.. slamat mencube..

*option:bole tmbh riben lain warna utk mencntikkan lg hand bouquet

sy hanya menggunakan riben lebihkan tag menu sweet station sy.. sbb tuh tbe2 kaler biru wujud.. hehehe...
sy membuat hand bouquet 2 3 jam sebelum mjlis bermule.. hehe..kalo sy bole.. tentu skali cik2 di luar bole..

wif mr fiance grandma n my lovely grandma..


wif boy..
gambate~~
ni la pics2 hand bouquet sy yer.. sehingga ketemu lg d n3 akan dtg.. ops.. hehe.. da mcm ade programs sndri plak.. :p

notakaki: everyday.. everymoment.. n everysecond.. i luv u my MR.F


-Miss N-

-=Hari ke-5=-

Assalamualaikum..

Pejam celi dah pun masuk hari ke-5 kamu telah mnjadi tunang secara rasmi. =)
Kejap je masa berlalu.
Isnin lepas adalah dating pertama sebagai tunang, hehe, perasaan tu bahagia dan hepi.
Dan kami kene ingat yang status kami sekarang dah kene booked, jadi kene jaga segala hal untuk mengelakkan terjadi perkara yang tidak di ingini.
Setiap hari pergi keje, nampak Miss N pakai cincin tunang kami,, u-huiii..... best!!

Semalam malam, ada makan malam sempena farewell Wan Othman ( balik Sarawak dan bekerja disana ), dan Wan dengan selamba boleh ucap congrat kepada salah seorang membe MFP kerana engagement (aku latu) depan group MFP.. pegh....
Dalam masa yang sama juga, muke boss terkejut dan tanya sapa.( masa tu ada Hirota, Nakamura dan Iwasaki)
Wan pun bagitau la aku yang tunang tu....
Kan dah kantoi sati MFP.... wat muke tak tau sudah.. hahaha......
Pastu Nakamura suruh aku bagi spech,, peghh,,, apehal pulak,, tak nak la aku.... hehe..

Ok,,, cont kat majlis E-day kami..
Saya attach kan pic persiapan kami dulu...

Ini mini pelamin kami.... Setelah siap sepenuhnye oleh kami.....

Ini pula poster untuk majlis pertunangan kami....

Dan ini pula Sweet Station yang Miss N dah sediakan..

Sweet station..

Itu diantara beberapa pic dimana kami memang dah plan sebelum nie. 
Alhamdulillah semuanye berjalan dengan lancar, tetapi hanya tuhan je yang tahu betapa penatnye wat persiapan nie semua...


Pic hantaran kat next post la ek....
Sebelum tutup post kali ini, saya nak upload 1 pic Miss N@tunang saya.....

Cantik kan Miss N masa nie..  =)

Rindu sangat kat Miss N.. 
Walaupun satu opis,,, tapi bukan nye boleh jumpe selalu.
Aku tingkat 3, Miss N tingkat 2.. =)

-Mr. F-

(notatangan : aku dah ada tunang, ko ada? tak de kan... hahahaha)

.: officially engage wif Mr.F :.

salam...
hye :)
alhamdulillah.. akhirnye.. mjlis telah selamat pada semlm ari..
ahad 3 oct :)
sy da slamat menjadi tunang kepada lelaki kesayangan sy..
Mr.F
sy tepek 1 pic sbg officially sy menjadi hak Mr F..
yg lain sy akn update later..



notakaki: mood *wink*.. gembire.. happy.. doakan perjalanan kami d permudahkan... amin...

-Miss N-

-=Save The Date=-

Assalamualaikum...

Lama rasanye saya tidak update blog ini kan.. memang tidak dinafikan.. saya teramat amat sibuk dengan persiapan E-day kami.. sampai nak buka laptop pun tak sempat, apakan ngan keje lain, memang tolak tepi je la, =)

Selama saya menghilangkan diri, saya banyak kepada untuk menyiapkan bingkai di mini pelamin pertunangan kami. Ukuran bingkai yang saya tentukan adalah 230cm (tinggi) X 200cm (lebar). Dan material yang saya gunakan adalah polesterin, kadbod dan pelaka.







Ini diantara beberapa bahagian bingkai yang belum disambungkan lagi untuk
tujuan kemudahan transportation nanti.



Ini pulak kerawang yang digunakan untuk penjuru bingkai 
mini pelamin nanti.

Semua bahagian bingkai mini pelamin ini siap dan berjaya dicantum siap kan di rumah Miss N pada Jumaat (1 Sept) yang lalu, tetapi ada sedikit masalah timbul setelah semua bahagian itu dicantumkan, Bahagian-bahagian sambungan bingkai nampak jelas.. Masalah ini dapat diatasi apabila bingkai itu di hias dengan riben dan manik2. Saya tidak dapat meletakkan full mini pelamin itu malam ini disini kerana saya tidak dapat lagi gambar-gambar.

Selain dari bingkai, seperti tabir, pasu dan bantal,,, Miss N yang sediakan..
Untuk hantaran pulak, seperti yang di rancang, kami gunakan fresh flower. Saya memilih  warna pink dan tiger untuk hanaran saya. 



Ini diantara beberapa hantaran dari pihak saya, yang atas adalah bekas hantaran 
cincin dan yang bawah adalah bekas hantaran perfume.

Esok jika ada kesempatan, saya akan update dengan gambar-gambar yang baru. =) dan menerangkan secara detail lagi mengenai hantaran saya nanti....

(notatangan : akhirnye, Miss N telah pun menjadi tunang kepada Mr.F. Best-best.......akhirnye, masa dinanti telah tiba. Ramai kengkawan ofis terkejut selepas sampai kerumah Miss N kerana kebanyakan tidak tahu mengenai majlis kami ini, memang kami nak buat senyap2 je,, sampai masa boom.. kan best,,,, 
betul tak?  =) Doakan jodoh kami dipercepatkan dan dipermudahkan segala urusan hubungan kami,., amin.)

-Mr.F-

.: counting on the days :.

salam ols...
quick update ok?
so far.. smenye ok..
byk bnda y berlaku act...
bunge yg sy harapkn xdpt..
sy perlu tukar ke warne orange n yellow..
harap ok...
bridal is done... tnggu ari jek..
choc fountain already cnfirm... need to remind 2moro again..
nk call bridal blk 4 tuka warne veil frm blue ke cream blk.. huhu

paper beg gift dah done pn...
esok my bff tlg utk packng jek..
my brownie cheese tga buat.. br dpt 2 loyang :(
esok kna bekerja keras.. huhu
huhuhu....
doakan semuanya berjln lancar ok?
nnti sy akn update later..

notakaki: kami b.u.s.y~ :)

-Miss N-

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click