Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Our Love :.

Salam 1 Malaysia...
hi, lama sudah tinggalkan blog.. ihik.. :)
almost setahun kot.. 
biasa la saya dan suami busy menjalankan kehidupan rumahtangga..
busy ke? hehehe
busy jd pregnant lady kot...
suami pula busy menjaga pregnant lady ini..
hehehe..

mcm banyak je nak cerita kn.. hehe
ringkas kan je la...
sebab curi-curi masa juga ni.. 
si kecil ayah dia jaga

selepas hampir setahun kami muncul dengan album terbaru..
eh bukan.. bukan.. feel diva plak.. 
hehehe...
kami muncul dengan ahli keluarga baru kami...
zuriat kami..
hasil cinta kami...

perkenalkan:
tadaaa!!

Cik Nur Zahra Imani Bt Mohd Fazuli


tu je? hehe..
sehingga bertemu lagi
di sesi yang lain pula
share pengalaman bagaimana mengandung kan cik dalam gambar di atas..
dan bagaimana melahirkan beliau..

notakaki: Bahagia menjadi seorang ibu :)

1 comments:

Cik Rad said...

mmg lama pon.. hehe.. tgu ibu ya zahra.. ;)

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click