Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

-=Hari ini kita belajar TEMA ye=-

Assalamualaikum...
=)
 
Gheeee.. Maaf maaf...
Lama rasanya tak update blog.. Bahagia sangat sampai diam,, 
=) 
 
Agak sedikit bz selepas kahwin ni..
X caya? x pe... hehe
=)
 
Pertama sekali, kami ingin memaklumkan bahawa kami sekarang sudah menjadi "Mantan B2B",
bukan lagi "B2B" yeeeeee.. hahaha
Jadi post-post kami lepas ni banyak kepada review je...  
=)
 
Alhamdulillah, kedua-dua majlis telah pun selesai.
Perjalanan majlis pun lancar, semua OK.
Sedikit kekurangan tu mmg tak boleh dielakkan.
Nnt kami akan share supaya boleh jadi panduan kepada B2B yang lain..
Agak nye la....  hehehe....
 
Tema yang dipilih adalah Garden Wedding (Mrs.F) dan Modern English (Mr.F).



Emmm,, tak tau nak citer macm ne, tgk je la pic yang ada kat bawah ni. =)
Beberapa idea telah diimplementkan bagi menyesuaikan dengan tema Gerden Wedding.
 
MINI PELAMIN (Majlis nikah)
dari : Newlywedsbigday Bridal & Design

 
 
PELAMIN UTAMA (Majlis persandingan)
dari : Classic Sense Bridal.

MAIN TABLE (Majlis makan damai [bila gaduhnye pun tak tau])
dari : Classic Sense Bridal

PHOTOBOOTH (dengan Guest book)
dari : Newlywedsbigday Bridal & Design
 



Yang ni pulak pic untuk tema Modern English.

PELAMIN UTAMA (Majlis persandingan)
dari : Newlywedsbigday Bridal & Design



  
MAIN TABLE (Majlis makan damai)
dari : Newlywedsbigday Bridal & Design


 
PHOTOBOOTH (dengan Guest book)
dari : Newlywedsbigday Bridal & Design


OK tak? hahaha...
Pape pun, itulah hasil untuk majlis kami..


(Nota tangan dan kaki : Minggu ni dapat Bonus... muahahaha....
I luv u so much Mrs.F, selama-lamanyeee....)

-Mr.F-

2 comments:

Sweet Emotion said...

rugi nye xdpt posing2 masa kt majlis Mr.F.. huhu~ sy yg bz.. pape pon semoga kebahagiaan itu milik kalian selamanya..

syaz@rozelt said...

Owh dah jd mantan erk..akan letak kamuu dlm bloglist exb2b eh..hihi

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click