Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: DIY review centerpiece:.

maaf kerana tenggelam timbul..
hehe..
jom review antara DIY thing kami yek...
gigih kami buat..

~centerpiece~
1 bouquet guna dalam 16 flower..
and vase tu rm5
kami beli di KK home deko
berdekatan dengan carrefour tebrau

kami memerlukan 16 vase for 16 guest table..
tp, vase ade 15 je..
kami borong je semua..
within our budget
coz kteorng pna tnya bridal..
centerpiece yang kami mahukan..
perlu tambah rm20 utk 1 bouquet..
oh no...
that's why kami decide to DIY..

  the simple diy :)

next diy vase for vip table..
decide nk pakai fresh flower
awal-awal saya asingkan dengan bunga utk hantaran..
and the middle of vase is calla lily..
aaauuuww~
sgt seksi oke calla lilly ni..
i heart the shape :)
act ia xtra dr hand bouquet..
sbb tu terselit.. hehe


last but not least..
menjamu mata dengan decoration meja makan damai
;)


actually saya banyak je rasa kekurangan here and there pd mjls saya..
ada yang planning tidak menjadi
ada yang jadi tidak serupa bikin..
ada yang buat separuh jalan..
tapi apakan daya..
saya hanya manusia biasa yang xperfect kn
:)
tetap bersyukur dengan mjls yang berjalan lancar

notakaki: mencari mood untuk update blog serta mula diy thing utk mjls sebelah hubby :)

-Mrs. F-

4 comments:

BLuRpL3 said...

cantik & simple diy..nice je

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)

Sweet Emotion said...

good job my dear.. pape pon aku cke centerpiece hijau tu.. nak 1 blh?? hihihi

erin moshimoshi said...

wahhh dhsyat baek !!

Mr.F & Miss N said...

blurpl3: thanks.. i follow u too :)

sweet: bole.. :) nxt diy project for bestie wedding on feb.. hehe..

erin: thanks

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click