Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: sweet station :.

oh my gucci....
skrng ni sy sedang gigih mencari chocolate fountain yang ingin di sewa kn..
sy mahukn.. mahukn! sy mempunyai perancangan sendiri utk menempatkn ruangan khas utk dessert, buah, cupcake, cookies serta chocolate fountain. ini lah y dinamekn sweet station.. hari y bahagia.. hari y baik.. hari y manis..
semestinye ade mknan manis2 :) hehe...
jom layan mate.. sy meng 'google' utk mencari idea sweet station nnti..



sweet~ hiaskn dgn bunga... i like..~ tp mcm too feminin...
nih plak...



nih lebih dkt ape y sy idamkan.. simple.. pinky2.. nice gtu.. just 1 bouquet flower ltk tgh2..
cume.. space terlalu minimum la nk letak cuppies atas tu..
pnt je nnti P.I.C utk sweet station nih kna ask refill jek.. hehehe
1 jek kurang... chocolate fountain. kalo x.. just perfect.. :)

so, 2 idea atas combine.. 1st choc fountain bersame buah-buahannye, y 2nd plak more kpd mknan2 sweet like cuppies.


tbe-tbe... hehehe.. tadaaaaa~~


comelnye... sweet gak buat hantaran.. :)
bole d pk kn.. hehe... best2...



notakaki: sy semakin nervous utk menjadi tunangan org.. :)


-Miss N-

0 comments:

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click