Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

-=Counting On The Day [4 day]=-

Hari ke-4 ?
hahaha, no komen..
Hari ni hari Selasa...
heheh.... tu je komen dari saya..

Pertama :
Cuti kawin saya selama 5 hari dah approve oleh Mito Tadashi san. 
Yess !!
Bermula dari 18hb Nov.
hahaha..... 

Kedua :
Kesihatan Miss N, mcm tak OK lagi..
Masih batuk-batuk lagi, suara pun mcm orang demam...
Isk,, tinggal 3 hari je lagi ni...
Untuk Miss N : Sayang kene jaga kesihatan k,
makan ubat ikut jadual, 
nanti demam cepat sembuh,
Take care my dear!! Luv u so much..

Ketiga :
Rumah Miss N dah mula sibuk rewang rewang.
Aduhai,,, 
Macam tak caya je ni...
=)

Keempat :
Blur-blur.. apa lagi tak settle ni....
uwaa............

(notakaki : Risau cik petunang tak baik dari demam lagi....
Apa yang perlu saya buat ni....)

-Mr.F-

0 comments:

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click