Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Day 3 doorgift :.

salam..
hai cantiks..
today progress...
alhamdulillah doorgift telah sempurna suku..
baru suku.. 
cayalah aunty2 rewang..
korang the best la.. :)
da la semua ngam dgn saya..
hehe..
guess what?
saya sudah dapat hadiah kahwin dr jiran a.k.a makciks bff emak

nmpknya semua telur masin telah dimasukkan dlm kotak..
now, dlm 7++ lg utk tmpl tq tag n ribbon..
esok bole siap insyallah...

ribbon sepenuhnya di buat oleh my bridemaids..
thanks dear~
tnpa korang.. kemana-mana la ribbon tu sme..
muaaaahxx :)

adiah cabutan bertuah also sudah di sampul..
ops..ade lg benda blm settle utk vip gift..

fitting~
xde rezeki nk fitting today..
dah cnfirm dgn bridal..
2morrow should be final fitting with complete sanding attire..
mudah-mudahan sempurna..

kerja?
esk saya half day~
sila jgn jeles.. hehe
saya mula ambil marriage leave pada hari jumaat..
:))

last but no least..
teaser blk saya lg..
saya akn bagi pic full selepas fully deco..
sangat simple..
don't expect much..


cukup la saya dan FH suka dgn room arrangement kami..




notakaki: darah manis katanya xpasal-pasal tergunting jari sendiri td.. sebok buat kerja..hehe... doakan lah saya lenih sehat dari hari semalam dan semalam..

-Miss N-

0 comments:

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click