Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Outdoor Photoshoot done:.

salam..
kali ni saya update bukan lg miss N..~
mrs.f...
bole gtu? hehehe

alhamdulillah...
5 hari berlalu sebagai isteri kepada lelaki yang dicintai..
5 hari yang indah...
mempunyai roomate yang baru..
teman gelak ketawa..
teman buat kerja rumah..
oh ya kami duduk di rumah ibu bapa saya sementara waktu..
kami selesa..

:)
banyak rasanya item utk kami reveal...
insyallah akan direview satu persatu..

semuanya berjalan lancar pada 19 Nov dan 20 Nov...
alhamdulillah...

pagi tadi kami meneruskan sessi outdoor 
kerana petang 20 Nov hujan..
kami menyahut cabaran OP kami utk bermain di paya..
hehe...

jom...
teaser for pic for nikah and reception

nikah :))


Sanding :))


sangat recomend my Official Photographer
br je shoot ptg lps nikah... 
mlm nye dah upload teaser...
suke2...
:)

outdoor photoshoot kami yang di lakukan pagi tadi..
panas-panas macam pisang goreng panas ni..
hehehe...





notakaki: preparation belah my husband pulak lepas ni.. :)) thanks to cik anis sebab review my wedding dalam entry ini..  sweet je org ni cik anis ni.. pemurah dengan senyuman.. thanks dear for coming :))

-Mrs F-

2 comments:

erin moshimoshi said...

eh ni peranten abg din yg men kat lumpur .. done dapat gak follow blog akk nie

Mr.F & Miss N said...

hehehe... a'ah.. dok berkubang dlm paya.. dah mcm crocodile hunter.. :)

jom follow2 :)

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click