Majlis Resepsi Perkahwinan Mohd Fazuli & Norezareen

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera....

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan pada:

Tarikh: 20 November 2011 / 4 Disember 2011
Masa :12.00t/hari-5.00ptg

Sila layari website perkahwinan kami seperti tertera dibawah untuk info lebih lanjut berkenaan alamat serta peta majlis kami.


Semoga dengan kehadiran anda serta iringan doa semua akan menyerikan lagi
majlis ini dan di berkati Allah SWT.
Terima kasih


-Sekiranya Saudara/Saudari/Tuan/Puan memerlukan kad kami, sila PM alamat rumah
bagi tujuan penghantaran kad.

-Kepada rakan-rakan yang menghadiri majlis kami, jika tidak keberatan sila berikan ucapan dan nasihat kepada kami di dalam guestbook yang kami sediakan.

-Kepada rakan-rakan yang tidak dapat hadir mahupun yang akan hadir, sudikan lah meninggalkan ucapan di guestbook online kami di web url dibawah:


http://ohmywedding21.projectwedding.com/

.: Day 2 fitting full sanding attire :.

fuhh~
lagi 2 hari..
masih cool disini..
eceh.. cool konon..
xtau bahang nervous dah sampai dah...
:p

alhamdulillah
everyhing is going smoothly..
doorgift 100% settle..
yasin gift also done..
nikah gift xsettle lg..

today saya still kerja..
tetapi hanya half day
FH awal-awal sudah cuti lg..
kerana mlm ni rumah beliau mengadakan kenduri..
pulang dr kerja
kami menjadi lipas kudung..
errr... xkudung sgt la.. :p
balik rumah..
amik ribbon..
settlekan fresh flower..
shopping hadiah cabutan bertuah..
last skali kami pergi fitting..
nk tgk?

eh...
mana bole.. 
hehehe...
tunggu la ahad nnati..
relax2... lagi beberapa hari lagi..
simple...
xtau taste org lain...
tetapi bagi saya cukup lah ia menyenangkan hati saya..
ada ke org weddng xpki veil tp ganti hooded?
muahahah :D

esok masih mempunyai misi..
last day saya sebagai bujang..
:)

nk tepek pic juga?
err...
tnggu je nnti.. hehe

comel dan simple guestbook area ni kan..
nice color

                               

always and always..
adore this shoes..
nakkkk~





notakaki: semakin hari semakin hampir.. semakin dekat.. semakin rapat.. ops.. maksud saya pertukaran tittle saya kepada puan ye.. hehe

-Miss N-

2 comments:

erin moshimoshi said...

jom exchange .bride johor

Mr.F & Miss N said...

done.. :)already add ur url in my list :))

Post a Comment

ops.. our wedding were around the corner...~~ © 2010.

Cinta Hati Kami :)

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Visitor location

Jom main Clik-click